Hemma i K-town

Jajamensan nu är jag hemma hos mor och far igen, det känns otroligt skönt men också lite snopet. Jag har ju längtat hem så mycket och nu helt plötsligt är jag hemma... Men Leksand finns ju kvar och jag ska ju snart dit igen så det är igen att tänka på egentligen.
Älskling har iaf äntligen kommit hem från England och jag fick träffa honom i ungefär 5 minuter sådär när han var på väg hem till Dalarna från Arlanda, han och hans syster svängde förbi och lämnade paket. Men förhoppningsvis får vi ses längre snart! :D

Nu när det snart är jul så tänkte jag dela med mig av en snapsvisa som är översatt till teckenspråk. Det är inte jag som har gjort det utan MegaVega, men hon gör den superbra så det är klart ni måste se den!

Here you go :D

http://www.youtube.com/watch?v=QcOqJv9LE1E

Snökaos!!

Igår fick jag lov att gå ner till parkeringen och skotta fram min bil under all snön. Allt som allt tog det ungefär en halvtimme och då hade jag ändå hjälp från två snälla vänner på slutet... Och nu när jag tittar ut genom fönstret ser jag precis samma sak som igår... *suck* Det kommer nog ta sin lilla tid innan jag kommer iväg hem imorrn...
Min bil, totalt översnöad

Farmor och Mormor <3

Jag vill sända ut en tanke och en hälsning till min kära mormor och farmor i himlen. Tack för att ni funnits och gett mina kära föräldrar liv så att de tillsammans kunde ge liv till mig. Jag är tacksam för att jag finns och ännu mer tacksam för att jag har fått leva jämsides med er några år. Ni har nog lärt mig mer än vad jag tror.
Tack!
Ert minsta barnbarn Clara
Fina farmor och jag hösten 2008
Mormor, sommaren 2006

RSS 2.0