Och 2 månader bara flög förbi...

Jaha, då var det typ 3 månader sen skolan började idag då. Ja egentligen inte precis idag, utan  på lördag, men imorrn är det ta mig tusan 2 månader sedan jag flyttade hit. Tänk vad tiden går fort!! Och det som är galet är ju att det känns så mycket längre än 2 månader, det känns som om jag gått här iaf 5 månader eller något, men framförallt känns det som om jag och Josephine alltid haft varandra. Ja men liksom, nu ska vi skiljas i en och en halv vecka och ärligt måste jag erkänna att det känns lite tungt... men men, det klarar jag. :P Jag ska ju hem till alla er därhemma som jag har saknat!!

Men nu, en update om vad som hände i helgen, ja för i helgen så var jag ju i Gävle som ni då har fått veta av mitt andra inlägg :D  Helgen var underbar, det var så himla skönt att umgås med familjen, bara sitta och prata vid köksbordet som vanligt, sitta och mysa med underbart söta Vera som luktar gott av bebis och bara är så söt att man vill äta upp henne!! Namnfesten var rikitgt trevlig och många vänner till syrann och erik dök upp och en del släkt, så det var kul. Till och med gammelmoster Ellen kom, vilket var jättekul eftersom hon nyss blev änka och att mormor mår som hon mår, så då va det ju extra kul att Ellen kom :)

Sen på söndagen så blev det en promenad ute i det friska hösvädret och lite mer familjetid, samt en aning mycket plugg från min sida, innan jag trött satte mig i bilen för att köra hela vägen hem till Leksand. Väl framme umgicks med Josephine och myste i soffan :)

I veckan har det inte hänt så mycket mer än vanligt, jag har pluggat, och städat mitt rum och försökt förbereda mig för lovet, typ genom att packa och liknande, men det är så svårt att bestämma vad man vill ha med sig... Dagens i-landsproblem så att säga. Ikväll blir det iaf mys med klassen, alla i klassen ska träffas och se på film och teckna och sånt som man gör när man ska ha skoj ihop :P haha. Det blir nog roligt tror jag. Ska bli skönt att ha en sista kväll tillsammans med alla innan alla drar åt olika håll för lovet.

Men nu ska jag gå och laga mig lite middag tror jag minsann, behöver göra av med lite grejer i kylen så det blir nog massor av grönsaker till middag idag :p haha. På återseende, och hör av er om ni vill ses. Jag kommer hem på lördag, och om ni undrar hur det kommer sig att jag kommer på lördag och åker imorrn så kan jag berätta för er att det inte tar en dag att åka från Leksand till Uppsala, nej det tar max tre timmar! Saken är istället så att jag en väldigt kär vän till mig som jag har saknt väldigt mycket bor i Jakobsberg och i princip inte har tid att träffa mig någon annan dag på veckan än imorrn. Så alltså är jag underbara lilla jag och tar bilen direkt til Jakan för min älskade Fridas skull :) Ibland är jag nog absolut för bra för att vara sann!!

Puss å på återseende!!

Min älskade lilla systerdotter som bara är sötast i världen!! Här är hon i sin pappas famn :) Här är min kära storasyster med sin lilla ögonsten, Vera :) De är så otroligt fina båda två, både mor och dotter!

Gävle i helgen

Yes, helgens planer innefattar inte skolan som vanligt, utan i helgen blir det Gävle, eller snarare Älvkarleby/Älvkarleö för hela slanten. Anledningen är att min söta lilla systerdotter Vera ska ha namngivningsfest :D Det ska bli så himla härligt att få komma till Syster och Erik och få träffa familjen, jag har nog längtat mer än vad jag trodde!!

Men innan det blir dags för bilfärd till Gävle så ska jag hinna med att gå i skolan idag :) Det blir säkert kul som vanligt, det enda jobbiga är att vi har så fruktansvärt många läxor nu att jag inte riktigt vet hur jag ska hinna med alla över helgen till nästa vecka, men det är ett annat problem. (Eller egentligen har vi väl inte så mycket läxor om man jämför med andra som går på universitet och dylikt eller om man jämför med tolk 3 och tolk 4 på skolan, men för att vara vi i lilla tolk 1 så har vi mycket just nu :p) Men det kommer säkert att gå bra, bara jag hinner filma in mig själv i DSB (Digital Språk Box) innan tisdag kväll så är allt lugnt, för det är den svåraste och jobbigaste läxan. Vi ska alltså berätta en liten berättelse på teckenspråk och sen filma när vi gör det, och sedan ska våra lärare kolla på den och sedan säga vad vi gör för fel.... lite skakis är jag nog. Inte för själva filmandet av mig själv, det är jag väl på nåt sätt van vid. Det jag är nervös över är att få kritik, jag vet ju redan att jag är den som har minst erfarenhet av teckenspråk i klassen, men dock är jag inte sämst och det är väldigt skönt att veta. Även fast jag är värsta rookien och typ fortfarande har panik när jag ska prata med döva. Det är liksom som att allt jag har lärt mig går ut igenom huvudet så fort jag ska prata med en döv som jag inte känner. :S

Men iaf sen efter skolan så ska jag slänga i mig lite lunch fort, och sen ska jag ner till stan (läs. Leksand!! Inte Uppsala!!) och träffa min allra finaste dalababe Dess!! Oohh det ska bli  så underbart, jag har saknat henne och det har känts så himla konstigt att vara här i Leksand, hennes hemstad utan att träffa henne. Men hon har haft väldigt mycket för sig, pluggat en massa till teoriprovet och uppkörningen. Och se där hon klarade teorin igår!! Grattis Dessie!!! Åå vad mys att träffa henne jag ser fram emot det så himla mycket!!

Sen till slut är det dags att styra bilen mot Gävle och lilla söta Vera och resten av familjen :D Jippii!! Babymysa med lillan är precis vad jag vill göra :D

Nu har nu fått en uppdatering :) Även om jag är seg som fan och inte borde ha blogg egentligen eftersom jag är sämst på att skriva. Men jag ska verkligen försöka bättra mig.

Stora kramar och på återseende!!

Nattsuddare

Jag kan verkligen inte sova, jag bara ligger och tänker och tänker och tänker lite till i kvadrat, så mitt i alla mina tankar tänkte jag att jag lika gärna kan gå upp och sätta mig vid datorn, som ändå stod på och spelade musik, så att jag kan skriva lite i bloggen. Så här är jag.

Jag har haft en underbar helg. I torsdags till fredags var mamma här och hälsade på och helgen innan dess var Johan och hälsade på, det var också helt underbart trevligt :) Vi var på Hockey och så festades det lite, och så såg vi en massa film och avsnitt av how i met your mother, och cyklade till byn och åt godis :) hihi. Men åter till denna helg då rå. I fredags så var jag, Josphine, hennes kompis Hans som är här och hälsar på, Johanna och Jessica i bastun och hade trevligt. Vi bastade och drack lite och pratade massor, och lärde känna varandra bättre. :D Inte för att jag och Josephine fick reda på så många nya saker om varandra men ändå :P haha. Sen efter bastun gick vi till Svea och hängde där, det var trevligt, och väldit roligt, jag skrattade hur mycket som helst.
Igår bar det först av till Rättvik och höstmarknaden där. Det var fruktansvärt kallt och vi hittade inte så mycket men det blev lite garn och sånt inköpt till den nystartade syjuntan på skolan :P Vi passade på att hämta upp Josphines pojkvän Tobias i Rättvik också. Sen på kvällen var det dags för födelsedagsfest för Robin som fyllde år igår och Josephine som fyllde i onsdags. Vi firade med först tacomiddag i röda havet och sen fest nere i studentkårens festlokal Grottan :D Det var bästa festen på länge och gud va roligt vi hade. Jag kom faktiskt inte i säng förrän vid halv 5, 5 typ. :D

Så vad har jag gjort idag, ja egentligen inte så mycket men ändå mycket :P Först så sov jag lääännnge, till typ 1. Sen blev det frukost och lite socialt liv med heidi innan det blev tvätt och en massa härliga människor kom över från svea hit och vi hade syjunta i vardagsrummet. Det blev lite stickande för min del :) Sen städade jag mitt rum och tvättade lite till. Sen blev det massa socialt liv med tv och massa snack och sen blev det sängen, men som sagt, nu kan jag ju inte sova... Men seriöst, jag borde prova lägga på huvudet på kudden igen, bara för att kolla. Jag menar jag kan ju faktiskt inte sitta uppe hela natten såhär... Nej vet ni vad, kudden förtjänar en chans till!!

Så sov gott med er alla andra nattsuddare där ute, och på återseende!!!

FÖRLÅT!!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte skrivit på länge men jag har haft så sjukt mycket att göra, vad det är jag har gjort ska jag berätta för er i ett annat inlägg så snart jag hinner. Ikväll är det nämligen fest för Robin och Josphine här på skolan så nu väntar duschen och sen party outfiten och sen blir det mys och party i röda havet :D Jippi!! Men som sagt, ville bara säga förlåt och visa att jag fortfarande lever :P haha. Ha det gott allihopa, vi hörs snart igen hoppas jag. Jag ska bli bättre!!


RSS 2.0