Det är vinter men inne hos mig är det vår :)

Jippi allt har löst sig, å vad det är skönt när man känner att ens problem har lösts upp, ja inte för att alla har de men de regntunga moln som har hängt över mig de senaste veckorna har flugit sin kos och nu strålar solen igen :) För första gången på oh så länge känner jag hur det bubblar i kroppen av ren och skär lycka, för första gången på flera veckor känns det inte jobbigt att sova på nätterna och när jag väl sover så sover jag som en stock :D

Skolan slutar imorrn och sedan väntar en lång bilfärd hem innan jag får återse mina kära föräldrar. Å jag längtar, för jag älskar dem så mycket och saknar dem massvis! Jag saknar hela min familj, mamma,pappa, sys, erik å vera massvis!! Det ska bli så skönt att komma hem och bara låta mamma rå om en, bara sitta bredvid pappa och lösa korsord :) Gulla med Vera, diskutera livet med sys och erik. Å vad jag längtar.

Men samtidigt måste jag säga att det känns lite tungt att åka hem, jag kommer inte få se Josephine på väldigt länge...säkert över 2 å en halv vecka kommer vi vara ifrån varandra :( Lämna klassen här... för när jag kommer tillbaka efter jul är vi två mindre... Robin ska ju sluta :( snyft. Och elisabeth också, det kommer nog också märkas litegrann. Och Henke slutar!! Det kommer verkligen märkas, jag kommer att sakna henne!! Så massa förändringar efter jul och nyår. Inte bara det, Ivar finns ju inte heller här efter jul ;( han ska ju in i lumpen, han kommer hem på helgerna förstås men ändå, det kommer bli hårt. Det kommer kännas så konstigt att åka till kyrkan utan honom.

Ni anar inte hur tvära kast mitt liv har tagit de senaste veckorna men nu äntligen känns det lugnt som sagt,jag känner att hag har kontroll men samtidigt inte, men att jag inte har kontroll över vissa saker gör inte så mycket, vissa saker måste man överlåta till han däruppe :)


http://www.youtube.com/watch?v=sexUxuhA8QE
Och bara för att så måste jag berätta att leksand vann över växsjö igår med 8-3 :D

när man inte kan sova...

Werner & Werner med Köksorkestern – Nu är det jul igen

Ja hörrni, då va vi här igen, åter en sömnlösnatt, ja det är väl sådär tredje, eller kanske fjärde veckan i rad som den infinner sig. Men det finns inget annat att göra än att sätta sig ner på fläcken(för att använda ett idiom) och skriva ett litet blogg inlägg till Mills, ja detta är till henne eftersom att jag är sämst på att uppdatera.

Och vad gör då jag en natt som denna när tankarna rusar i huvudet å jag inte kan sova? Jo jag lyssnar på meningslösa jullåtar som den här ovarnför och längtar på nåt sätt mig härifrån fast ändå kvar, längtar till när jag bestämt mig mellan glass eller godis, längtar tills när jag slipper sitta i valet och kvalet, längtar till jul men ändå inte. Längtar till allt men ändå inget. Jag är ju så lycklig med det jag har, jag har ju egentligen inget att klaga på, ändå krånglar jag bara till allt för mig själv hela tiden...

Men nu ska jag försöka lämna min sömnlöshet bakom mig och krypa till kojs, hur svårt det än är, men jag lovar dig mamma, för din skulle ska jag försöka göra ett ärligt försök att somna och vara pigg imorrn på lektionen i avläsning... jag lovar.

Så godnatt kära vänner, hoppas ni sover bättre och längre än vad jag gör om nätterna!!

RSS 2.0