Önskar mig hemåt.

Ja, vem gör inte det när man är småhängig och nere, jag bara längtar hem till mamma då...:( Men nu är jag här där jag är, och där är där man inte är, även om det också kallas hemma, men det här är ju här jag är och det är ju också mitt hem. Men nu när jag ligger och vilar i min säng såhär på en tisdagseftermiddag, och önskar att det inte alls var träning i sista minuten för uppvisningen på fredag ikväll, och önskar att det gick att flytta på sig själv och andra genom bara tanken, då längtar jag ändå hem till staden staden. Till Uppsala, som trots att den själv vill ta livet av sig varje höst pga depression (staden alltså) så längtar jag dit, för det är något magsikt med Uppsala. Något underbart, det är inte pittoreskt och gulligt som leksand, och heller inte lugnt och fint, men den är magisk.


Detektivbyrån – Rymden I En Låda


Ungefär lika magisk på Detektivbyråns musik. Men ohh vad jag myser och ryser åt alltet.


Nej nu ska jag minsann lägga mig i sängen igen, krypa ner under min filt igen och mysa lite mer och vila, och se till att jag orkar träna ikväll och kanske även orkar åka på ett lovsångsmöte i Insjön :) Men som sagt, första och största målet är att orka gå på träningen.

Ha det gott därhemma i landet långt bort (ja eller, staden långt bort) Jag saknar er allihopa och jag saknar staden och mitt hem, och jag saknar er massa mamma och pappa!

Pussar och på återseende!

Jag är en vampyr!! :P

Markus Krunegård – Jag är en vampyr - Remixed by Detektivbyrån

Jag sitter här vid datorn och hänger, Josephine, min vackra Josephine sitter på min säng och gör sin svenskaläxa till imorgon. Jag sitter och är dj, bestämmer ljuden som strålar ut från underbara spotify,  och hon sitter och småmyser med sin stickning brevid sig :) Ibland kan livet vara härligt i all sitt krångel!

För krångligt har det varit, verkligen krångligt. Jag har tänkt, och tänkt och tänkt under helgen som varit, och sen har jag tänkt igen. Och någonstans där mitt i allt tänket har jag försökt att fatta klarhet om saker, att se klart i allt det grumliga. Och på nåt sätt tror jag att jag har fått rätsida på saker, tog tag i lite saker som har dragit ner mig på sista tiden ikväll.

Men jag är en vampyr, jag ljuger och spyr ( eller är det suger och spyr?) Skitsamma, den är bra iaf, och på nåt sätt är världen bra, trots att den är så fruktansvärd jobbig och komplicerad, och man kan faktiskt komma över folk hur jobbig det än känns. Det vet jag för jag så Fredrik på stan igår och inte hade jag någon lust att gå fram och prata med honom (eller jo, men jag var sjukt mycket nöjdare i den situationen jag var i, än vad jag någonsin skulle ha blivit av att ha gått och pratat med honom :D ) och inte hade jag någon lust alls att springa fram och kyssa honom (det här är absolut sanning, inte en bit av min kropp ville ha honom när jag såg honom, han var den han är, fredrik, men på nåt sätt hade han förlorat sin lyskraft) jag var väldigt nöjd med att jag faktiskt kände igen honom bakifrån och sen så fokuserade jag väldigt ärligt och helhjärtat på min fina Josephine och vårt underbara sällskap som var så fantastiskt trevligt :D Och sen tänkte jag inte med på F, förrän nu när jag loggade in på msn och såg hans namn. Så tänk, nu pratar vi faktiskt för första gången någonsin på typ 4 månader... schiesse!!

Och det är skönt, och jag är lugn, och jag vill inte ha Fredrik!! Jag är lycklig, för jag vill inte ha den som jag alltid har velat ha (eller iaf de senaste 3 och nästan halvt åren) Jag är fri från honom!!

Fast det betyder ju inte att jag inte vill ha kontakt med honom, men jag är inte kär längre!! :D

För jag är en vampyr och jag ljuger inte alls, jag är brutalt ärlig mot alla på den senaste tiden, för ärlighet vara längst även om det känns tungt just nu. Och även om allt känns tungt så är världen underbar!!!

På återseende allihopa och minns, ärlighet varar längst hur ont den än gör, och hörrni, glöm inte att alal sår läker och du kan gå vidare hur tungt det än känns!! Livet går vidare! Se på mig!!

Softis helg inbokad!!

http://open.spotify.com/track/2s6BBdYyx1j4rJ8UELheVX

Då är det helg då :D Helg som enligt mig inte kan innehålla tillräckligt med chill, jag satsar på mys med Eve i helgen helt enkelt. Hon å jag i lilla landet Västanvik :) oohh vem kan inte va avundsjuk på det? jag ska få spendera hela helgen med fina Evelu, min bäver!  Ska faktiskt åke ner och hämta henne på stationen ganska snart dvs om typ 2 h, men det är inte bara hon som kommer, jag ska hämta Maria och Henke från Tolk 4 också, de kommer hem från sina praktiker. Maria har praktiserat på tolkcentralen i Uppsala, så ni där hemma, om ni har sett någon sitta och teckna i stan så kanske det var lilla söta Maria, eller om ni sett någon tolka så var det kanske hon. Henke däremot, hon har varit i Karlskrona (tror jag minsann,jag har pratat med henne i telefon en gång varje vecka under de 4 veckor hon har varit borta men jag är ändå lite osäker vilken stad hon har varit i :S ) Men iaf, ska bli skönt nu när tolk 4 kommer tillbaka till skolan, det har faktiskt märkts att det har vairt borta.

På lördag ska Henke ha födelsedagskalas :) hihi, jag tror faktiskt det blir hela alltet med fiskdamm och grejer, enda skillnaden om man jämför med ett "vanligt" barnkalas är väl att det kanske blir vin istället för saft. Det ska bli jättekul iaf :D Kul att Eve är här då också, så hon får se hur vi festar här, inte för att det egentligen är så speciellt men det är en ny grej att se döva festa, man blir nästan lite förvånad. Speciellt när de bråkar, de är väldigt fascinerande!!! Liksom tänk er att de tecknar hur snabbt som helst och med stora och aggresiva rörelser och brölar lite då och då... det är väldigt intressant, och det är ju en helt annan sak än att se hörande bråka. De börjar ju puckla på varandra direkt, men det är förmodligen för att de kan stå längre ifrån varandra och ropa okvädesord. Döva däremot de måste liksom stå nära och se varandra innan de kan slå på varandra.

På söndag så ska jag verkligen bara ta det lugnt, umgås med Eve och sova länge :p Sen vid 16 är det cheerträning på arenan i Leksand igen, men nu är det hårdträningen inför den 27 november, då vi ska cheera för Faluns innebandylag :)


Förresten jag hade rätt igår, jag har haft så ont i handleden idag att jag knappt kunnat teckna, och när JOhanna skulle hjälpa mig att teckna ett tecken rätt så vred hon min handled åt mig och det gjorde så fruktansvärt ont att jag började gråta :( Jag pratade med mamma och hon sa att jag nog hade överanträngt den. Men det är väl inte så konstrigt med tanke på hur ordentligt och duktigt jag krattade igår, hur länge som helst krattade jag. Och inte gnällde jag heller, jag bara krattade på.


Nej nu ska jag minsanna sätta mig på sängen med datorn i knät och mysa lite med bra musik på Spotify. Ha det så gott hörrni och ta vara på all ledig tid och softa ordentligt!!

"Jag vill bara vara ledig,ledig, bara sitta bredvid,bredvid, inte göra nånting,nånting alls, bara göra nånting nice!"
(En fras som beskriver 70-talisterna enligt min kära storasyster, men nog beskriver den nog oss 80-talister också, tycker jag iaf :) )


Den första snön har kommit till Dalarna

http://open.spotify.com/track/602UkPi3t0BWwt2KajliHy

Ja det är sant. Och det har inte bara snöat och sedan tynat bort, utan nu, när jag tittar ut igenom mitt fönster så ligger det ett vitt täcke på marken. Och det är minst 2 cm :O Se där. Hörde dock att det snöat hemma också, så detta kanske inte är så sensationellt men jag tyckte ändå det va coolt. Vi har snö här i leksand nu!! :)

Men nu måste jag verkligen sova, jag är så fruktansvärt trött i kroppen, vi har nämligen haft gårdsdag på skolan och alltså städat hela skolområdet. Själv har jag krattat löv från 9-15.30 med kanske 2h paus... så mina handleder är lagom trötta nu. Jag vet inte ens om jag kommer att kunna röra dem imorrn så att jag kan teckna ordentligt...

Men som sagt nu måste jag verkligen sova, på återseende och sov gott!!



Förresten, imorrn kommer Eve på besök :D Jippi!!

Back in the game!!

Nu är jag tillbaka på skolan igen :D Back in Leksand :P Känns både härligt och konstigt måste jag säga men det var ungefär den känslan jag kände när jag var hemma i uppsala också, det var både härligt och konstigt. Jag vill bara säga hur mycket jag uppskattade att träffa er allihopa som jag hann med att träffa. Det var underbart och jag fick en smak av hur mitt liv kunde ha varit om jag inte hade hoppat på tåget när det gick och ramlat in med hjälp av bananskalet här. Helt enkelt hur mitt liv hade varit om jag stannat i uppsala, och det var både jobbigt och roligt att ta reda på...


http://open.spotify.com/track/67TlusLT5Zs1LOYBEd1NXx



Resan hit upp gick iaf bra, vi stannade några gånger för att sträcka på benen och gå på toa, samt handla på ica maxi i borlänge så när vi kom väl upp hit vid 18 el 18.30 något, och då åkte vi hemifrån 13.30. Så det tog sin lilla tid.

Men vi kom upp iaf :) Nu idag har det varit skola som vanligt, och även om jag har haft jättekul (jag menar jättekul, jag har typ legat på idrottshallsgolvet och kiknat av skratt orsak, jag, johanna och jessica spelade badminton på en yta ungefär lika stor som 3 parkerings rutor. På resten av golvet spelade de andra innebandy, ja det va helt crazy, och himla roligt :D ) Så har jag saknat Josephine, det var det jag försökte komma till med min lååånga förklaring :P haha. Jag har liksom gått ensam typ till lunchen och inte haft någon självklar att hänga med på rasten, ja men nu förstår mig, den där självklara närvaron som Josephine har varit varenda dag sen vi började i skolan, ja det var liksom inte där och det märktes. Men ikväll kommer hon tillbaka iaf, så det ska bli skönt :) Ska åka ner och hämta henne vid station senare ikväll, men hennes tåg är försenat så jag vet inte när....

Men tillbaka till skolan.
Jag va jättenervös imorse när jag satt i matsalen och åt frukost, därför att det kändes som att jag hade glömt allt teckenspråk. Men så kom Annica (hon är hörselskadad på ett öra och döv på andra) och kramade om mig och tecknade massa, och helt plötsligt kändes det lättrare.  Och så bara sådär så var jag igång igen, det har ju inte gått felfritt direkt men helt okej. Jag är rätt stolt över mig själv faktiskt.

Just nu sitter jag och Heidi i min klass framför varsin dator,framför tvn i allrummet på vår våning och (försöker) gör läxor. Vi ska nämligen skriva en novell till svenskan och jag har skrivkramp, jag har ingen  aning om vad jag ska skriva om. Är det någon därute som har ett förslag på vad jag ska skriva om??

Så som sagt, kom gärna med förslag. Nu ska jag fortsätta "plugga" (dvs brainstorma)

Puss på er och på återseende!!

RSS 2.0