Sjuk, sjukare, sjukast - jag

här ligger jag hemma för andra dagen i rad och är sjuk. Det är inte alls roligt, jag har feber och fryser och svettas om vart annat, men jag mår iaf bättre än igår. Då orkade jag knappt stiga upp ur sängen. Det orkar jag iaf idag, men det krävs många kraftuppoffringar. Hade tänkt att jag kanske skulle orka gå och göra mig lite frukost, tänkte göra mig en smoothie till frukost, men jag måste erkänna att även om jag mår bättre idag så ligger köket lite väl långt bort...

Igår, vad gjorde jag igår egentligen... jag sov, och sov och försökte få i mig lite mat, men det kändes hopplöst med tanke på att den kom upp samma väg som den kom ner ganska snabbt efteråt. Så efter två försök, det sista med bara honungsvatten gav jag upp. Någonstans där mellan försöken kom Josephine och kollade hur jag mådde, sen stack hon ner till arenan för match. Tyvärr förlorade Leksand mot Ljungby/troja, förstår verkligen inte hur det kunde hända! Seriöst, hur kunde Jocke inte hålla nollan på den här matchen, jag menar Ljungby är superkassa om man jämför med Leksand, nej Jockes berömmelse måste ha stigt honom åt huvudet! Kom ner på jorden igen Jocke!!

Iaf senare på kvällen kom söta Johanna förbi, hon gjorde nyponsoppa till mig och det fick jag faktiskt behålla :) Vilken räddare hon är Johanna, och så fick jag lite socialt umgänge på kuppen också, det var välbehövt eftersom jag i princip bara sovit bort hela dagen.

Nu idag på morgonen har jag typ inte gjort nåt, jag har druckit en kopp honungsvatten och ätit en halv banan, sen ringde jag folktandvården och bokade om min tid hos tandhygenisten, det var välbehövt. Och nu ska jag nog lägga mig och läsa en stund tror jag, om jag orkar vill säga, men det hoppas jag. Kanske orkar några sidor i varje fall.



Förresten har ni sett att jag har ny design på min blogg? Ja det har jag också Johanna att tacka för,hon ska även hjälpa mig att göra om min header, men det har vi inte orkat än så länge. Men tack ändå Johanna, det känns som om bloggen kommer bli mer min egen på alla sätt och vis nu. Tack igen. 



Kan inte sova :(

Jag borde ha somnat för längesen, men jag bara ligger och vrider mig i sängen, detta är andra gången jag är uppe och gör nåt, så nu passar jag på och skriver lite och försöker bli trött i ögonen genom att kolla på dator skärmen...
Tror kanske att jag har svårt att sova för att jag är själv, har ju sovit med sällskap de senaste två nätterna, men å andra sidan är jag vanare att sova själv än med någon... men ändå har jag svårt att somna :( Men men, jag somnar i sinom tid.


Hoppas ni andra har lättare att sova än vad jag har.

Sov gott små skunkar!

Match ikväll :D

Hej allihopa!

Jag har ju kommit på så här lite sent att jag visst kan filma och lägga ut på bloggen när jag tecknar. Jag har ju webbkamera på datorn :D  Så därför har jag gjort en lite kort film där jag tecknar lite om vad som händer ikväll och så, kan inte lova att det är grammatiskt korrekt och sånt eftersom den är helt spontan och inspelad på två röda men ändå. Här får ni se mig teckna iaf, ni som inte har sett det :)

Om ni undrar vad jag säger så berättar jag i princip bara att det är match mellan Leksand och Mora ikväll, att Leksand måste vinna och att jag och Josephine ska dit och cheera. Hoppas ni förstår något iaf.


http://www.youtube.com/watch_private?v=f4_5aST_91E&sharing_token=203Tzkp9WalpYiZt6fxscQ



Men iaf, hoppas ni får en trevlig kväll, det kommer faktiskt jag få även om Leksand nu skulle förlora för min fina Ivar kommer tillbaka hem från lumpen i helgen igen :) Ska bli så underbart att träffa honom igen, vet att det bara har gått 5 dagar sen sist men ändå ;)

Nu måste jag paffa (teckenspråks slang :P) ska ta en kort tupplur innan jag måste slänga in en till tvätt i maskinen. Ha det bäst allihopa, vi hörs och ses snart hoppas jag! Puss på näsan ;)

Oförskämt Lycklig

Ja det är precis vad jag är, jag är så oförskämt lycklig! Jag har en helt underbar pojkvän, vänner som förgyller min tillvaro, en familj som känns som hämtad ur en IKEA katalog ibland och till råga på allt går det ganska bra i skolan också.  Jag älskar mitt liv just nu och alla som är i det!! Jag har dock under de senaste dagarna känt mig så överprivilegrad så att det inte är sant, det känns som om min lycka sticker i ögonen på andra och att jag inte alls följer Jantelagen. Vilket jag förstås inte ens vet om jag vill göra, men jag är ju svensk och uppväxt med den...      
Men iaf, jag vill bara att ni ska veta det allihopa,jag älskar er alla så mycket och jag är så glad att jag har just DIG i mitt liv!! Du pryder mitt ansikte med leenden, får skrattet att bubbla i magen, ger mig saker att fundera över och tänka på, du upplyser mig om nya saker och gör mig till en bättre människa på det stora hela! Jag är så tacksam att just du har valt att bli en del av mitt liv!


Idag har varit en bra dag, vi har lekt med Johannas kamera, eller snarare Johanna har lekt med kameran och jag och Josephine har varit fotoobjekt (kan man ha två vokaler efter varandra i det ordet?) Det var jättekul men kallt eftersom vi var ute och fotade också :P Jag hoppas jag inte blir sjuk igen nu mamma, men som JOhanna sa idag, man får lida lite för konsten ;). Eva, Ivars lillasyster kom också hit och hjälpte till, hon stod för sminkningen.


Här är sminkningen som Eva gjorde på mig till fotograferingen med Johanna


Inte riktigt jag :P Men tycker ändå bilden passar, jag ser ut som en krigare och det är precis vad som behövs. För imorrn är det derby förstår ni, Leksand mot Mora, och Leksand bara måste vinna. Så imorrn är det till att vässa armbågarna, måla ögonen, och heja fram Leksand till segern!!!


FÖR VI KOMMER FRÅN DALARNA, KOMMER FRÅN DALARNA OCH VI DANSAR DALADANS, DALADANS, DALADANS, DALADAAANS!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7WfBhIMh_zA



Inte för att jag kommer från Dalarna men jag har aldrig hejat på ett hockeylag förrut, så i hjärtat är jag liksom leksing nu :P på flera sätt ;)

Godnatt på er allihopa och ha en underbar helg!!

Livet är fullt av så mycket kärlek!

Nu borde det egenntligen komma något slags sammanfattning av lovet, jul och nyår. Men jag vet faktiskt inte om jag orkar, jag tycker nog det räcker med att säga att det varit underbart. Det har varit superhärligt att få träffa vännerna igen när jag var hemma, och jag är jätteledsen för de jag inte hann träffa, men vi tar igen det, eller hur? ;)


Mora Träsk – Klappa Händerna



Så över nyår var jag ju i Leksand och firade med världens finaste Ivar <3 Och sen när jag kom tillbaka hem, så kom min älskade Josephine och hälsade på hemma i Uppsala. Hon är för underbar min Mous, hon är verkligen en vän för livet. Henne vill jag aldrig tappa, nog för att vi är olika men vi är ändå så lika. Även om jag aldrig skulle få för mig att klippa mig som henne eller töja min öron som hon gör ;)  så är vi ändå så lika och jag känner igen så mycket av mig själv i henne!! Puss på dig Josephine (ögonfransar är hennes persontecken för er som inte visste det ;) ) jag tänker aldrig släppa dig!!



Men hur känns det nu att va tillbaka i skolan då? Jo det känns ju lite konstigt, det är ju så många som har slutat men det känns ändå bra. Det känns fortfarande rätt så det är ju bra, fast jag har förstås inte haft några teckenspråkslektioner än eftersom jag var sjuk idag :( Men jag tror nog att det kommer att kännas bra sen, för det känns ju fortfarande roligt och intressant och kul när jag tecknar. Att va tillbaka här i leksand och dalarna känns också bra, känns bra att va "hemma" i lugnet igen så att säga, och ska bli skönt när allt kommer igång igen, att man kommer in i rutinerna med cheeren och allt igen. Jag och Josephine ska också börja träna nere på sporthallen i Leksand, vi hade faktiskt tänkt köpa kort där :) Det ska bli jättekul att komma igång och träna ordentligt så fort jag blir frisk.


Fast älskade vänner, vad jag svamlar nu har jag ju helt tappat tråden, det jag egentligen ville säga var att livet är underbart och jag älskar varje sekund av det just nu. Allt är inte superbra i mitt liv, det finns saker som fortfarande skulle kunna bli bättre men de dåliga sakerna är så övervägda av de bra. Jag har så mycket kärlek och lycka i mitt liv just nu att jag skulle vilja krama hela världen och dela med mig av den så att alla bara insåg att livet är fantastiskt!


Min älskade Mous och jag :)



RSS 2.0